3 Mart 2015 Salı

3 ay bitti





Üçüncü ayı tamamladım. Bu son ay diğer aylardan farklı olarak elimdeki bazı kozmetik ürünler bitti. Dibinde az kalmış bir şampuan, az kalmış bir parfüm, yarım bir el kremi ve fondötenimi bitirdim, zaten elimde bu saydıklarımdan orada burada kalmış yedekler olduğu için şu an bir sıkıntı yok. Hoş burada tek sıkıntı yaratacak şey de şampuan olurdu sanırım. Saç yıkama sıklığımı azaltarak elimdeki bir kutu şampuanla 9 ay daha idare edeceğimi düşünüyorum.


Onun dışında arada alışveriş yapasım gelmiyor değil. Kıyafete hiç aklım kaymıyor ama mesela duvar boyası alıp odamı boyayasım geliyor ya da bir kırtasiyeye girip kalem defter almak, kitapçıya girip dergi almak istiyorum. Bu kışın battaniye örme modasını da yakalayamadım yün, tığ vs alamamaktan. 

Üç ayda bütçemde bir değişim olmadı,  öyle bir niyetim de yoktu zaten. Bu üç ay boyunca Konya'ya ve Kars'a gittim, yoga üyeliği aldım ve her ay erbane kursu için para ödüyorum bu durumda para biriktiremiyorum ama paramı eşyaya vereceğime bana faydalı olan birşeyler öğrenmeye ve gezmeye veriyorum, bu beni daha çok mutlu ediyor.

Birşey almamakla beraber elimde var olanları da azaltmaya niyetli olduğum için kullanmadığım ürürnleri elden çıkarıp, yıpranmaya en yakın olanları sık sık giyip eskitmeye bakıyorum. Kutuların dibinde kalmış kremleri, sabunları kullanıp bitiriyorum.

Kitaplığımı gözden geçirdim, hayatta okumayacağım elime nerden geldiği belli olmayan kitaplar var. Onları ayıkladım, biryerlere vermek üzere ayırdım. Yine de çok eşyam var, önümüzdeki 9 ay yavaş yavaş onları azaltmak niyetim.

Sonuç olarak bu işe başladığım için kendimi çok iyi hissediyorum, elimdekilerin değerini biliyorum ve kendimi arınıyor hissediyorum.

7 yorum:

  1. Lütfen bu blogu daha çok güncelleyin. Ben çok ilham alıyorum kendi adıma. Sizin kadar kararlı olamasam da, kıyaetlerimin yarısını elden çıkardım. Sarf malzemesi dışında kozmetik almıyorum. Gelen her kıyafetin yerine de muadili bir kıyafeti elden çıkartmaya karar verdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sevindirdiniz beni. Yazılarım azaldı haklısınız, sanırım almamaya alıştığımdan yazacak birşey bulamıyorum. Daha çok paylaşım yapmaya gayret edeceğim söz.

      Sil
  2. Bir şey almaya yeltenince kendime "Dur, düşün, Selma'yı hatırla" diyorum. Her zaman işe yarıyor demek isterdim ama ne kadar yarasa kardır, değil mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha,yüzüm gözünün önünde beliyor mu :) her zaman yaramasa bile almadıkça kendini mutlu hissetmiyor musun?

      Sil
  3. Merhaba, benim adım Bayan Juliet olduğunu. Ben özel değilim
    bakan borç veren
    bireyler ve işletmeler için borç verme. Sende var mı
    reddedildi
    Her iki bankaların? Eğer finansman ihtiyacınız var
    işinizi kurmak? Yapmak
    Eğer genişlemesi için finansman ihtiyacınız senin
    şirket? Yoksa gerek yok
    bireysel kredi? Personel hatlarının Benim kredi için
    iş kredisi. Benim
    faiz oranı% 2 ve kredi gibi düşük çok uygun
    süreç çok hızlı
    Böylece. Ben mali her şeyi yapmaya çok istekli değilim
    bozukluk şey
    geçmiş. Eğer almak gerçekten hazır olup olmadığını senin
    finansal problemler
    çözülmüş, daha sonra daha fazla kendinizi yormayın ve bir kredi isteyin
    bugün mü. Eğer sen
    Ben size böylece ilgilenen form verilerini doldurun
    Benim koşulları ve
    koşulları.
    Başvuru veri formu
    (1) adınız ...
    (2) ÜLKE ...
    (3) SİZİN MESLEK ...
    (4) SİZİN MEDENİ DURUM-...
    (5) TELEFON NUMARASI ...
    (6) AYLIK GELİR ...
    (7) ADRES ...
    KREDİ (8) AMAÇ ...
    (9) tutar gerekli ...
    (10) TELEFON ...
    Kredinin (11) süresi ...
    Yakın (12) ...
    Ben sabırsızlıkla bekliyorum: Benim e-posta adresi aşağıda gösterilmiştir
    ile iş yapmak
    sen.
    ==========
    Teşekkür ederim
    Bayan Juliet Johnson
    Cevap E-posta: mrsjulietloancompany00@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Bir borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. Özel borç vericiyim, düşük faizli ve makul faiz oranı% 2 olan şirketlere ve bireylere kredi veriyorum. E-posta: christywalton355@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Size ve ailenize merhaba. Bir bulut finansal çözümler şirketinin CEO'suyum. Geri ödeme için maksimum 1 ila 15 yıl arasında% 3 faiz oranıyla kredi sağlıyoruz. İlgileniyorsanız, lütfen bu e-postadan benimle iletişime geçin: vystarcreditunionbank@fastservice.com

    Bizimle WhatsApp üzerinden de iletişime geçebilirsiniz: +55 11 97763-9143

    Bay Sean Ryan
    E-posta: seanryaninvest993@gmail.com
    Banka e-postası: vystarcreditunionbank@fastservice.com
    WhatsApp: +55 11 97763-9143

    YanıtlaSil