27 Ağustos 2015 Perşembe

hesap

Ben almamaya karar verip  blog ve facebook sayfasını açtıktan sonra tanıdığım en az 20 kişi bu yönde karar vermiştir, bir de tanımadıklarım var. Diyelim ki toplam 50 kişi, bu  insanlarda etraflarına yaysalar 50 şerden etti mi 2500, 200 daha ekleyip çıkan sonuçtan bir sıfır at, etti mi 270 ? Üç gün sonra almamaya başlayalı yaklaşık 270 gün olacak yani 9 ay.

4 yorum:

  1. Bir de "almadım" diyemeyen ama alma işlemini oldukça azaltanlar vardır herhalde. En azından tek başıma da olsam bu bayrağı ben taşıyorum sanırım. Evdeki pek çok eşyayı azalttım. Daha da azalacak. Kıyafetler, ayakkabılar, banyo malzemeleri vs azaldı. Eskiyenler ayrıldı; verilebilecekler verildi, yenilenmesi gerekenler anneden babadan alınanlarla yenilendi. Evler ferahladı. İhtiyacım olduğunu düşündüğüm pek çok şeye ihtiyacım olmadığını anladım. Ya gerçekten ihtiyacım yok, ya da aslında o şeye sahibim ama kalabalıktan varlığını bile göremiyorum. Tüm bunlar fark edildi. Sade ve basit yaşama geçmeye çaba sarf ediyorum. Tek sıkıntım, kitaplarımı ne yapacağım :) Onların da bir kısmını verip vermemek konusunda kararsızım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sade ve basit yaşama geçiş esnasında fazlalık yapan dolmakalemlerinizden de kurtulmak isterseniz, en ön sırada bekliyor olacağım :) Saygılar

      Sil
    2. İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

      İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

      Email: progresiveloan@yahoo.com
      Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler



      Sil
  2. Ben de şimdi eşya azaltma derdindeyim ama ne yapsam azalmıyor. Ne kadar şey almışım. Kitaplığımda da referans kitapları ve çok sevdiğim romanları bırakmak istiyorum, en azından kitaplık dolu görünsün diye mi neden aldıysam aldığım ipe sapa gelmez kitaplardan kurtulmaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil